Se încarcă ...
16Apr

A kültéri padokkal lesz igazán teljes a tér

Szeretné vonzóvá tenni a parkot, teret? Az utcai padok nélkülözhetetlenek, tegye kényelmessé a környezetet, és rögtön benépesül a tér!

A különböző parkok, terek kialakítása folyamatos, nem véletlenül, hiszen a városvezetők célja az, hogy élhető környezetet biztosíthassanak a lakosságnak. Ennek lényeges része a külterületek fejlesztése, felújítása is.

25Mar

Milyen lámpaoszlop illik a városba?

A városi környezethez hozzátartoznak a lámpaoszlopok is. Az oszlopok lehetnek klasszikus stílusú kandeláberek vagy modern külsejű lámpák is.

A kültéri világítás szerepe, hogy a rossz látási viszonyok közepette és az éjszakai napszakban is mesterséges fényt tudjon nyújtani a közlekedőknek. A lámpák az utcák mentén, a köztereken, parkolókban, az épületek környékén, illetve a városi zöld területeken is helyet kapnak.

26Feb

Kültéri padok a szebb és kényelmesebb környezetért

Felújítják a település központi területét? Parkosítást végeznek, vagy létesítmény kivitelezésére kerül sor? Gondoskodjon a kültéri padok elhelyezéséről is!

A rendezett, parkosított, nyugodt környezet mindenki számára kedvező. A települések fejlesztéséért felelős szakemberek igyekeznek rendszeresen változtatni annak érdekében, hogy a lakók és a látogatók is jól érezzék magukat. 

22Jan

A kandeláber hangulatot és fényt is teremt

A kandeláber a köztéri világítás egyik hangulatos elemét testesíti meg. Mindenhol teret kaphat egy kis nosztalgia vagy csak bizonyos helyeken ajánlott alkalmazni?

Mi a kandeláber?

Egy olyan lámpaoszlopról van szó, ami magasra nyúlik és az átlagos lámpaoszlophoz képest jellegzetesebb díszítést kapott.   Az oszlopon egy vagy több kar van, amelyek lámpákat vagy gyertyákat tartanak. A kandeláberek több stílusban is készülhetnek,  lehetnek egyszerűbb vagy díszesebb, klasszikus vagy modernebb stílusúak is.

22Dec

Köztéri pad, amely hozzájárul a közösségépítéshez

Szeretné Ön is segíteni az emberi kapcsolatokat, szívesen látna jól működő közösségeket? Tegye vonzóvá a parkokat, közterületeket kültéri padokkal!

Ahhoz, hogy új, összetartó közösség alakuljon ki például egy társasház megépítése, átadása után, sokat számít a közterek, parkok felszereltsége is.

22Nov

Titán szelektív kukatároló a higiénikus környezetért

Közterületen elhelyezhető szemetesre van szükség? A szelektív hulladékgyűjtést igyekszik segíteni? Tőlünk beszerezheti az időtálló titán szelektív kukatárolót. 

A lakóhelyek közvetlen környezetének tisztán tartása, és a szabad területek rendezettsége mindenki számára fontos. A köztereken, a járdák mentén elhelyezett szemetesek azt a célt szolgálják, hogy szép, hulladékmentes legyen a tér. A sok ember által látogatott helyeken szükség van ezeknek az eszközöknek a biztosítására, mivel így óvható meg a környezet. 

24Oct

Buszvárók: Kabin buszváró innovatív dizájnnal

A buszváróknak nem kell egyformának lenniük. A hagyományos modellek mellett a formabontó változat is népszerű.

18Sep

Buszvárók, utasvárók: ne legyen probléma a várakozás!

Szeretné könnyebbé tenni az emberek számára a közlekedést? Gondoljon az utasvárókra, buszvárókra, amelyekkel nem annyira kellemetlen várakozni!

A tömegközlekedéssel kapcsolatban sokan bosszankodnak a várakozás miatt. Gyakori, hogy nem feltétlenül az a baj, hogy késik a busz, vonat vagy a villamos. Sok helyen még mindig nem áll rendelkezésre védett rész, ahol az utasok meg tudják magukat húzni a várakozás idejére, így emiatt több embernek is lehet hiányérzete.

30Aug

Utcabútorok az élhetőbb és vonzóbb környezetért

Sétálóutcát adnak át? Cserélik a parkban található eszközöket? Kiváló minőségű utcabútoraink biztos, hogy elnyerik a lakók és a látogatók tetszését.

Egy falu vagy város életében fontos szerepet játszanak a különböző szabad területek. A parkokban sétálhatnak, kikapcsolódhatnak az emberek, a játszótereken pedig a gyerekek számára biztonságos, mozgásra alkalmas hely áll rendelkezésre.

31Jul

Utcabútorok a közterek szebbé és kényelmesebbé varázsolásához

Új parkot létesít? Sétálóutca átadására kerül sor? Az utcabútorok szépítik a lakóhelyet, és az emberek kényelmét szolgálják

Egy falu vagy város lakói akkor érzik jól magukat, ha a településen szép, rendezett a környezet, jól lehet tájékozódni, és lehetőség van a közterületeken a pihenésre is. A fejlesztéssel foglalkozó szakemberek és az intézmények fenntartói figyelembe veszik az emberek kívánságait, és beépítik ezeket az ellátásra váró feladatok közé.