Se încarcă ...

Okos buszvárókba érkezik a jövő!

okos buszvárók

Az okos buszvárók a jövőben minden várót fel fognak váltani. Ennek oka, hogy a jövő buszvárói sokoldalúbbak, mint a régi változatok.

A buszra váró utasoknak az ideje sokszor unalommal telik. Ha valaki úgy járt, hogy az orra előtt ment el a busza és a következő járatig még sok ideje van, akkor szeretné a rendelkezésére álló perceket kihasználni. A legtöbben ilyenkor a zsebükbe nyúlnak és előveszik az okos készüléküket. Egy okos buszváróban nem jelent gondot az idő elütésében az sem, ha lemerül a készülék vagy nem áll rendelkezésre internet.

Egy modern buszmegállóban több van, mint a régi típusú megállókban. Az új modelleket már úgy tervezték és úgy is gyártották, hogy minél több dologban meg tudjanak felelni a mai kor elvárásainak.  A wifi kapcsolat az okos buszváró ugyanolyan kiegészítője, mint amilyen a city light vagy a támaszkodó és a padok. A wifi még nem minden, ugyanis a megálló szerkezetét usb csatlakozó is tagolja. Ez lehetővé teszi azt is, hogy a következő busz érkezéséig az utasok töltsék akármelyik, csatlakoztatható elektronikai eszközt és ez idő alatt még az internetet is használják. Ez még mindig nem minden, ugyanis az okos buszváró elemeinek a listája még mindig nem ért véget. Az áramot az elektronikus eszközök töltéséhez nem más adja, mint a napelemes tető.

A buszváróban nemcsak reklám és színes led világítás van, hanem a menetrend is, hiszen az biztosan nem hiányozhat. Az E papír képernyő tartalma távoli hozzáféréssel szerkeszthető bármikor, személyes jelenlét nélkül is. A modern buszmegálló acél, biztonsági üveg elemekből készült, hogy ne csak időjárásálló legyen, hanem időtálló is!

Amennyiben ezek az okos buszvárók megmozgatták a fantáziáját és szeretne belőlük rendelni, akkor nincs más dolga, mint  megadni nekünk a mennyiséget és a típust. Az okos buszvárókról a honlapunkon tudhat meg többet, ahová fotókat és leírást is feltöltöttünk. Egyéb kéréssel, kérdéssel és észrevétellel keresse bizalommal a munkatársainkat a honlapunkon közzétett telefonszámon vagy üzenetben!

 

Utasvárók, buszvárók igényes, innovatív formában!

utasvárókAz utasvárók a kényelemnél többre képesek! A modern utca bútorok, utasvárók és buszvárók ma már jóval többet kínálnak a városok, települések utasainak. Gondoltuk volna évekkel, évtizedekkel ezelőtt, hogy a buszra várva tölthetjük okos eszközeinket és internetre is csatlakozhatunk?

Egy korszerű utasvárót úgy terveztek meg, hogy az alapvető funkciókon túl még egyéb feladatoknak is meg tudjon felelni, olyan igényeknek, amiket korábban még nem kellett ellátnia? Egy buszváró természetesen véd az időjárástól, biztonságos és kényelmes helyet tud biztosítani a várakozóknak. Ehhez edzett üveg tető, fém és alumínium alkatrészek szükségesek. Ezen túl az is fontos, hogy sötétedés után fényforrásként is működhessen az utasváró pavilonja, a közvilágításon kívül is biztonságos, akár hangulatos várakozó hely lehessen. A tájékoztatás és a reklám eszközeinek is jut hely egy ilyen utcabútoron, amit akár okos kivitelben is meg lehet rendelni.

Válogasson innovatív modelljeinkből és válasszon új, modern utasvárókat!

Utasvárók, buszvárók az utasok számára! Kényelem és védelem!

utasvárók, buszvárókA tömegközlekedés kényelmét az utasvárók, buszvárók minősége is nagy mértékben befolyásolja. Minden megállóban fontos elhelyezni olyan utasvárókat, buszvárókat, amik biztosítják a várakozó utasok számára, hogy az időjárás elől védve legyenek és le is tudjanak ülni, amíg nem érkezik meg a menetrend szerinti járat.

A modern utasvárók, buszvárók jellemzője a korszerű alapanyag, ami lehet üveg, acél, polikarbonát vagy alumínium, illetve fa is. Ezek az alapanyagok formatervezett kivitelben egyszerre adnak igényes és biztonságos építményt, ami időtálló és ellenálló is egyben. Több ember számára is elegendő helyet, álló-és ülőhelyet is biztosítaniuk kell, szélvédett és eső védett formában.

Az utasvárók, buszvárók tekintetében széles kínálattal tudunk szolgálni ügyfeleinknek, vidékre és városba is. Keressen minket bizalommal, ha szeretné felújítani a település megállóit! Kérjen részletes felvilágosítást termékeinkről a honlapunkon található elérhetőségeken! Rövidesen elküldjük Önnek a személyre szóló árajánlatot!

Utasvárók, buszvárók a várakozók kényelmére!

utasvárókA tömegközlekedés utasbaráttá tehető, ha a részletekre is ügyelünk. A buszokkal, trolikkal, villamosokkal közlekedő utasoknak nemcsak a járműveken van szüksége színvonalas környezetre, de a járművekre való várakozás közben is.

Sok helyen a megállót csak a kihelyezett tábla vagy a felfestés jelzi, na és az utasvárók és buszvárók hiánya. Pedig egy szép, új és modern utasvárót vagy buszvárót minden megálló, illetve minden utas megérdemel. Azt mondhatjuk, hogy a döntést illetően a határ szinte csak a csillagos ég. Erről Ön is meggyőződhet, ha a termék kínálatunkat szemügyre veszi.

Az utasvárók és buszvárók legújabb, modern változataiból rendelhet, ha a környezetében szüksége van néhány új modellre. Az erős üvegből, időjárásálló fémből, kényelmes padokkal és támaszkodókkal felszerelt utasvárók és buszvárók minden igénynek eleget tesznek. Védenek az erős napfénytől, széltől, esőtől, komfortos helyszínt nyújtanak a várakozóknak és egyes modellek még reklámfelületekkel is el vannak látva.

Ismerje meg ajánlatunkat és érdeklődjön termékeinkről az elérhetőségeink egyikén!

Kerékpár tárolók társasházak biciklijeihez!

kerékpár tárolókkerékpár tárolók minden társasházhoz illenek, ahol sok a kétkerekű. A kerékpár tárolása legyen modern és biztonságos egyszerre!

A kerékpárok a hétköznapok egye gyakrabban felbukkanó közlekedési eszközei. A városi forgalomban sokan választják a környezetbarát és gyors közlekedési módot, a biciklizést. A kerékpároknak ugyanúgy parkolóhelyre van szüksége, mint az autóknak. A kerékpár tárolásnak van több módja is, de a legegyszerűbb mégis az, ha közösségi kerékpár tárolókat használnak.

kerékpár tárolókból sokféle készül. Érdemes olyan kerékpár tárolót választani és hosszú távon használni, ami a kétkerekűnek a legjobb tárolót tudja nyújtani, ezzel pedig a bicikli tulajdonosoknak is a javát szolgálja. Milyen külsővel és tulajdonságokkal rendelkezik egy ilyen, modern kerékpár tároló? A mi termékeink között megtalálja, amit keres!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha pontosan ilyen kerékpár tárolókra van szüksége! A bicikli tárolás egyik fő célja az, hogy a kétkerekű járművek biztonságban legyenek és csakis a tulajdonosaik tudjanak hozzájuk férni. A lopások ellen hatékonyan védő kerékpár tárolókat keresse nálunk és rendeljen belőlük a szükséges számban! A tároló természetesen nem csak a bűntények ellen véd, a megfelelő lakatokkal, hanem a többi problémát is ki tudja védeni, ami a kerékpárok épségét veszélyezteti. Igen, az időjárásról beszélünk.  A fedett kerékpár tárolók alatt a járművek nem áznak el, biztonságban van a váz és az ülés is, de a többi kerékpáros kiegészítő szintén. A fedett bicikli tárolóban szép sorban helyet kapnak a kerékpárok és csak értük kell menni. Modern külsővel, erős anyagból készült tárolókat tervezünk és gyártunk. Ezek a tárolók egyszerre praktikusak és esztétikai szempontból sem okoznak csalódást. Rendeljen a társasház közösségének olyan kerékpár tarolókat, amiket maximálisan ki tudnak használni a biztonságos bicikli tároláshoz!

Ha érdeklik a tőlünk megrendelhető tárolók, akkor kérjen a kollégáinktól további tájékoztatást a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

A kül- és beltéri tornaeszközök, edzőparkok előnyeiről röviden

kül- és beltéri tornaeszközökA sportolás lehetősége mindenki számára adott, lehet mozogni edzőteremben, otthon vagy szabadtéren is, egyedül vagy csoportosan. Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a kül- és beltéri tornaeszközök is, melyek legnagyobb előnye, hogy az elhelyezésükből adódóan bárki használhatja őket, bármikor. Parkok, játszóterek, konditermek, hotelek, cégek területén, illetve azok szomszédságában állnak a sportolni vágyók rendelkezésére.

kül- és beltéri tornaeszközök sokszínűek, ezért változatos edzőteret lehet összeállítani velük kardió, ügyességi, saját testsúlyos feladatok gyakorlására. Nemcsak felnőttek, hanem gyerekek is használatba vehetik őket. A közösség, a vendégek, kollégák mind közösen tudják használni, amikor csak akarják vagy alkalmuk nyílik rá, bizonyos helyeken térítésmentesen.

kül- és beltéri tornaeszközök jó lehetőséget kínálnak a közös sportolásra, közösség építésre, az egészséges életmód fenntartására. Szabadtéren, beltéren egyaránt jól ki lehet őket használni, tartósak és esztétikusak. Ismerje meg Ön is termékeinket!

Városfejlesztésbe fog? Kezdje az új kerékpártárolók kihelyezésénél!

kerékpártárolók Egy kis felújítást tervez a városában annak érdekében, hogy élhetőbbé és korszerűbbé tegye a lakói számára? Az apróbb változtatások is tudnak jelentős eredményeket hozni. A kerékpártárolók számának növelése is egy ilyen újítás lehet. A nagyobb településeken is megfigyelhető, hogy egyre többen döntenek a kétkerekű mellett, a több bicikli pedig több kerékpártárolót igényel.

Az általunk forgalmazott utcabútorok és kiegészítők között kerékpártárolók is helyet kaptak. Méretben, stílusban és kialakításban is ideális, sokféle igényt kielégítő kerékpártárolók elérhetőek nálunk, méghozzá nagyon kedvező árakon. A kerékpártárolók tervezésénél arra törekedtek a tervezők, hogy minden szempontból védelmet biztosítsanak a bicikliknek, így bizonyos típusok fedettek is.

Ha ilyen új tárolókat képzelt az utcákra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen bővebb felvilágosítást tőlünk utcabútorainkról, kiegészítőinkről!

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termékkategóriák