Loading...

Az utcabútorok világításra tervezett változatai az utcai lámpák. Kültéri lámpaoszlopból a városrész stílusához illőt választhat.

A kültéri világításnak fontos szerep jut. Az utcák, terek, parkok, sportpályák, ipari parkok, játszóterek, egyéb közterületek ember járta részein a fények adják a tájékozódáshoz a segítséget. A fényeket a kültéri lámpák ontják magukból, amik meghatározó elemei az utcaképnek.

A kültéri lámpaoszlopok kiválasztásának szempontjait a következőkben röviden összefoglaljuk. Szeretnénk egy kicsit megkönnyíteni a vásárlók dolgát azzal, hogy a válogatás ismérveit felsorakoztatjuk. A lámpaoszlopok tulajdonságai alapján kell kiválogatni a szóba jöhető modelleket. Döntsön a technikai adatok, a kültéri lámpaoszlopokat bemutató fotók, árak és leírások alapján.

Egy kültéri lámpaoszlopnak a meghatározó tulajdonsága az alapanyaga. A nálunk kapható oszlopok alumíniumból, acélból, illetve acél ötvözetből is készülnek. A lámpaoszlop kaphat bevonatot, illetve festék réteget is. Az anyag, a színek, a forma mind a kültéri lámpaoszlop stílusát is befolyásolja. A kültéri lámpaoszlopok modern, klasszikus változatban készülnek. A klasszikus a parkokba illik, a modern külső pedig az irodaházak területére, lakóparkokba, fejlődő városrészekbe tervezhető.

A kültéri lámpaoszlopoknál természetesen nem hanyagolható el maga a világítás kérdése sem. A LED-es lámpák egyértelműen csökkentik a település energiahasználatának kiadásait, nem beszélve arról, hogy környezetbarát megoldásnak is számítanak. Kevés karbantartást igényelnek, hosszú ideig képesek világítani és a fényük egyenletesen árad szét a lámpaoszlop körül.

A tartós kivitel és az igényes, stílusos külső is egyszerre lehet az utcai lámpa sajátja. A tőlünk megvásárolható utcabútorok nagy választékában a kültéri lámpaoszlopokból is talál olyat a vásárló, ami minden elképzelését meg tudja valósítani. A további tájékoztatáshoz vegye igénybe a munkatársaink segítségét és lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

Az utcabútorok világításra tervezett változatai az utcai lámpák. Kültéri lámpaoszlopból a városrész stílusához illőt választhat.