Loading...

Utasvárókból vidéki környezetbe illeszthető modell is elérhető a termékeink között. A csupa fém és üveg buszvárókért nem rajong igazán? Válassza a fát is tartalmazó modelleket!

A vidéki településeknek megvan a maguk hangulata, mert a városokkal ellentétben lassabb az élet, természetközelibb a környezet. Ilyen helyszínre nem illik a csupa fém utasváró, amit elsősorban az indusztriális környezet ihletett. Az anyaghasználat segítségével könnyen el lehet érni, hogy egy utasváróból a célnak megfelelő utcabútor váljon. Az ST-Vario utasvárók anyaghasználatában a fa dominál. A fa a zöld övezetek, külvárosok és vidéki települések megszokott anyaga, természetes formában és építőanyagként egyaránt lehet vele találkozni. Ennek alapján választottuk az ST-Vario utasvárók megalkotásához a fát is a maga természetes megjelenésében. 

A fát olyan, a buszvárókhoz felhasznált anyagok között is általánosnak számító alapanyagokkal egészítettük ki, mint a fém és az üveg. Az üvegből gyártott oldalfalak és tető eredményesen véd a széltől, az esőtől és az erős napsugárzástól is, ugyanakkor megtartja a váró világos és szellős jellegét. Az utasoknak tervezett várót több változatban is el tudjuk készíteni. Csak a megrendelő igényein múlik, hogy milyen arányban kerüljön felhasználásra a fa, a fém, illetve a horganyzott acél és az üveg a váró kivitelezése során. Az utasváróban egy szintén fából készült pad is helyet kapott, ami az utasoknak tud ülőhelyet biztosítani. A váró keretének a színe is változatos skálán mozog, javasoljuk például a természetet idéző zöld színt. A tervezés, az anyagok és a gyártás is esztétikus, időtálló várót biztosít az ügyfeleknek.

Az utasvárók, buszvárók egyedi igények szerint is megrendelhető modelljeit az igényes várók kialakításához ajánljuk. Forduljon bizalommal cégünkhöz, rendeljen új, esztétikus és nem utolsó sorban az utasok igényeit kiszolgálni tudó várókat! A termékeinkkel kapcsolatban minden információt megosztunk az érdeklődőkkel a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén.