Loading...

Az Atlasz parki asztal nélkülözhetetlen társ a pihenő parkokban, piknikekhez és családi találkozókhoz a szabadban. Masszív, porszórt acélváz véd az időjárás viszontagságaitól. A teteje 6 db gondosan válogatott skandináv lucfenyőből készült, 170 cm hosszú. Az asztal két oldalán lévő padok ülőhelyei három, egyformán gondosan válogatott, 10 cm széles és 4 cm vastag faelem. Ennek köszönhetően az Atlasz városi asztala még egy hosszú lakoma alatt is kényelmes. Faelemek három színben választhatók - mahagóni, teak vagy rózsafa.

Az Atlas városi asztal a legújabb ajánlatunk a kerti vagy városi asztalok termékcsoportban. Minden bizonnyal működni fog zártkörű rendezvényeken és a városépítészet elemeként is. Bárok és fogadók felszerelésének is tökéletes lesz. Erdő- és út menti parkolókban, valamint parkokban, zöldterületeken a kisépítészet elemeként pótolhatatlan.

Kínálatunkban választhat egy ettől eltérő kültéri kerti asztalt vagy egy teraszt is kerti székekkel vagy paddal kiegészítve, pihentető kerti bútorkészletet alkotva.

Méretek
Asztal szélessége 169 cm
Asztal hossza 170 cm
Felső szélessége 65 cm
A felső hossza 170 cm
Felső magassága 75 cm
Ülésszélesség 44 cm
A paraméterek a standard statisztikai hiba határain belül változhatnak

ParaméterÉrték
Termékkategória: Közkedvelt padok
Engedmény mértéke: 0%
Price: 0 HUF

Ajánlatkérő

Küldje be az ajánlatbekérő űrlapot munkatársaink hamarosan jelentkezni fognak. (további elérhetőségeink: e-mail: info@acelkft.hu , Tel:+36 46 476-060 )

Tovább a referenciák oldalra