Betöltés...

A kandeláber a köztéri világítás egyik hangulatos elemét testesíti meg. Mindenhol teret kaphat egy kis nosztalgia vagy csak bizonyos helyeken ajánlott alkalmazni?

Mi a kandeláber?

Egy olyan lámpaoszlopról van szó, ami magasra nyúlik és az átlagos lámpaoszlophoz képest jellegzetesebb díszítést kapott.   Az oszlopon egy vagy több kar van, amelyek lámpákat vagy gyertyákat tartanak. A kandeláberek több stílusban is készülhetnek,  lehetnek egyszerűbb vagy díszesebb, klasszikus vagy modernebb stílusúak is.

Fényt ad és díszít

A kandeláber a lámpaoszlopokhoz hasonlóan az esti és éjszakai sötétséget hivatott távol tartani. Mivel utcai lámpákról van szó, ott veszik hasznát, ahol nagyobb terület megvilágítására van szükség. Egyszerre tud fényt gyújtani az éjszakában és hangulatot is teremteni a köztereken.

Az egyszerű és hétköznapi közterületből romantikus, régies hangulatú hely válik, ami vonzóbb és szebb lesz a járókelők számára.

Hol szokás kandelábert felállítani?

A kandeláber számos helyen jól mutat és praktikus is a használata, kezdve a kertektől a parkokon át akár a szállodák udvaráig. Szintén gyakran kerül ilyen lámpa közterületre a sétáló utcák, óvárosok, kis terek megvilágításához. Rendkívül hangulatos folyó menti sétányokhoz, kikötők környékén és strandokon is. Történelmi helyekhez kifejezetten jó választásnak bizonyul, például emlékművek, várak közelében.

A köztéri világítással is foglalkozó cégünk termékválasztékában egyaránt megtalálhatóak a modern igényeket prezentáló lámpaoszlopok és a klasszikus formákat hozó kandeláberek is.

Termékeink változatos formában, többféle alapanyagból megrendelhetőek, köztük acélból és fából is. A lámpatestek eleget tesznek a modern igényeknek.

Szívesen fogadjuk minden ügyfél megkeresését, aki köztéri bútorokat, lámpákat szeretne kimagasló minőségben és stílusos kivitelben rendelni tőlünk.

Nézzen szét a honlapunkon és ismerje meg a kültéri lámpaoszlopok kínálatát! A további teendőkkel kapcsolatban keresse kollégánkat az egyik elérhetőségünkön!

A kandeláber a köztéri világítás egyik hangulatos elemét testesíti meg. Mindenhol teret kaphat egy kis nosztalgia vagy csak bizonyos helyeken ajánlott alkalmazni?