Betöltés...

A buszváróknak nem kell egyformának lenniük. A hagyományos modellek mellett a formabontó változat is népszerű.

A buszmegállók általában ugyanolyan látványt nyújtanak, mert a többségük a fém vázas, üveg oldalfalakkal és üvegtetővel épített váró. Ezek a buszmegállók mindent tudnak, amit egy átlagos utasvárónak csak tudnia kell. Az üvegfalú utasváró a várakozókra fel tudja hívni a figyelmet, az üveg oltalmában pedig az időjárás változékonysága nem fenyegeti az utasokat. Nem kell attól tartani, hogy az utasok komfortérzetét elrontja a nap, a csapadék vagy a szél, mert az utasváró megóvja őket az időjárástól.

A buszmegálló várója lehet stílusos is

Miért kell ugyanahhoz a típusú utasváróhoz ragaszkodni, amikor más is szerepel a kínálatban? Ismerje meg az egyik büszkeségünket, a Kabin utasvárót!

A Kabin utasváró egyike azoknak a modelleknek, amiket formatervezettségük emel ki a többi váró közül. Ez a buszváró minden átlagosságot és jellegtelenséget nélkülöz, mégsem feltűnő. Egyszerű vonalak, geometrikus formák és letisztult külső jellemzi a Kabin utasvárót.

A váró modern acélból készül, a teljes, hidat formázó építményt Corten acéllemezekkel borították be. A váró belsejét Okumé rétegelt lemez fedi le teljes egészében. Amellett, hogy tartós a váró alapanyaga, a természetes, barna színt kapott külseje nagyszerűen illik a vidéki zöldebb környezetbe is. A hátsó falat edzett üveg tölti ki, a váróban pedig LED-es világítási rendszer adja a világosságot, amikor a nappali fényt felváltja az éjszakai sötétség.

A szimpla alakzat a meleg tónusú színárnyalat, az üveg hátfal mind harmonikusan bele tud simulni a természetes környezetbe is. A várót ki lehet egészíteni hozzáillő székekkel, amiket érdemes stabilan a padlózathoz rögzíteni.

Keresse bizalommal a kollégánkat, amennyiben ez a modell vagy bármelyik másik, általunk forgalmazott utcabútor felkeltette a figyelmét! A katalógusunkat átlapozva további részleteket tudhat meg a termékeinkről. Kérdés esetén lépjen velünk kapcsolatba az egyik elérhetőségünkön!

A buszváróknak nem kell egyformának lenniük. A hagyományos modellek mellett a formabontó változat is népszerű.