Betöltés...

A hátizmokat fejleszti és javítja a testtartást
Izomcsoportok: hátulsó középső izmok és bicepsz
Segíti a hátizmok megerősítését - elsősorban a lábakat, de a felkarok és a hát középső részét -, miközben javítja a testtartást és fejleszti a belső erőt. Ha rossz testtartásban van, vagy krónikus váll- vagy hátfájásban szenved, akkor szélesség fokozatának beállítása jelentősen segíthet.

Kivitel: horganyzott + komatxos porfestéssúlyemelés
Választható szín: RAL skála szerint választható
Állványszám 1
Célcsoport 15 év felett
Szükséges terület: 1 x 2,5 m
Padló felülete:  beton alap szükséges a rögzítéséhez

ParaméterÉrték
Termékkategória: Súlyemelő gépek
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 0 HUF
Tovább a referenciák oldalra

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termékkategóriák