Betöltés...

Kényelmes öltözőszekrény fém polccal, fogasokkal és rúddal van felszerelve. Többféle színben választható. Porszórással készűl, korróziónak ellenálló, szélsőséges körülmények között is garantáltan megőrzi minőségét.

Méretek 1800 x 300 / 600 / 900 / 122 x 490 mm ( magasság x szélesség x mélység)

Akciós ár: 23600 Ft + Áfa-tól az 1800 x 300 mm-es méretnél

Minimális rendelhető mennyiség: 20 db

ParaméterÉrték
Termékkategória: fém öltözőszekrény
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 23 600 HUF

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra

Tovább a referenciák oldalra
Friss blogbejegyzések
Termékkategóriák