Betöltés...

Egy diszkrét és időtálló pad amelynek az alap része geometriai alakzatok alapján készűl. Az acéllemezből készült teljes oldalfalak alkotják a fő a támasztószerkezetet, ahová a fa lapok csatlakoznak. A téglalap formát egyetlen ferde vonal - a háttámla tartószerkezete - hozzáadásával törik. A sorozat alapvető jellemzői a tervezési logika és az alak egyszerűsége.
A tartószerkezet horganyzott acélból készül, porszórt bevonattal. A háttámla és a háttámla rozsdamentes csavarokkal a tartószerkezethez rögzített szilárd fából  készül. Négy láb van lyukakkal az alaphoz való rögzítéshez.

Méretek H × Sz × M: 1800 × 446 × 793 mm (lehetséges módosítani)

ParaméterÉrték
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 0 HUF
Tovább a referenciák oldalra

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Friss termékek
Termékkategóriák