Betöltés...

Útmenti területek kiegészítő vílágítására javasolt.
Dekoratív színes világítás a területek megkülönböztetésére.
Példáúl a parkoló rész lehet más színű.
Oszlop magassága: 9; 10 és 11 m között választható.

Az EDGE sorozat modern élvilágítási rendszerrel működik.
Bevezetett élvilágítási technológiát széles körben használják a
 például monitorok, televíziók, táblagépek stb esetében.

Ebben a sorozatban az élvilágítás a fényhullámok bevezetése a fényelemek széléhez, amely a fényt szétszórja. A fényforrás kikapcsolt állapotában ezek az elemek kristálytiszták, és működés közben a fény egyenletesen eloszlik az egész felületen. A fény diffúz hatása a neves EVONIK cég által gyártott PMMA egyedülálló kombinációjával érhető el, amely tartósságot és magas fényáteresztési sebességet biztosítanak.

Az EDGE-ben használt LED-ek világító elemei nem láthatók közvetlenül és viszonylag nagyok (több százszor nagyobbak, mint a fényforrás). Ezeknek a szerkezeteknek a fényforrásaként a nagy teljesítményű modulok meleg, fehér színű, 3500 K-os és semleges fehér - 5000 K-os LED-ekkel rendelkeznek.

 

A termék ára az oszlop méretétől, felszereltségétől és a lámpatesttől függően változik.

SAL 9 WLN 1/1,5/1,7/5 EDGE 1: 237.800 Ft + áfa
SAL 10 WLN 1/1,5/2,7/5 EDGE 1: 244.500 Ft + áfa
SAL 11 WLN 1/1,5/3,7/5 EDGE 1: 251.300 Ft + áfa

SAL 9 WLN 1/1,5/1,7/5 EDGE 2: 244.900 Ft + áfa
SAL 10 WLN 1/1,5/2,7/5 EDGE 2: 287.500 Ft + áfa
SAL 11 WLN 1/1,5/3,7/5 EDGE 2: 295.300 Ft + áfa

ParaméterÉrték
Termékkategória: Köztéri LED garnitúrák
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 0 HUF

Ajánlat kérés

Tovább a referenciák oldalra

A kül- és beltéri tornaeszközök, edzőparkok előnyeiről röviden

kül- és beltéri tornaeszközökA sportolás lehetősége mindenki számára adott, lehet mozogni edzőteremben, otthon vagy szabadtéren is, egyedül vagy csoportosan. Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a kül- és beltéri tornaeszközök is, melyek legnagyobb előnye, hogy az elhelyezésükből adódóan bárki használhatja őket, bármikor. Parkok, játszóterek, konditermek, hotelek, cégek területén, illetve azok szomszédságában állnak a sportolni vágyók rendelkezésére.

kül- és beltéri tornaeszközök sokszínűek, ezért változatos edzőteret lehet összeállítani velük kardió, ügyességi, saját testsúlyos feladatok gyakorlására. Nemcsak felnőttek, hanem gyerekek is használatba vehetik őket. A közösség, a vendégek, kollégák mind közösen tudják használni, amikor csak akarják vagy alkalmuk nyílik rá, bizonyos helyeken térítésmentesen.

kül- és beltéri tornaeszközök jó lehetőséget kínálnak a közös sportolásra, közösség építésre, az egészséges életmód fenntartására. Szabadtéren, beltéren egyaránt jól ki lehet őket használni, tartósak és esztétikusak. Ismerje meg Ön is termékeinket!

Városfejlesztésbe fog? Kezdje az új kerékpártárolók kihelyezésénél!

kerékpártárolók Egy kis felújítást tervez a városában annak érdekében, hogy élhetőbbé és korszerűbbé tegye a lakói számára? Az apróbb változtatások is tudnak jelentős eredményeket hozni. A kerékpártárolók számának növelése is egy ilyen újítás lehet. A nagyobb településeken is megfigyelhető, hogy egyre többen döntenek a kétkerekű mellett, a több bicikli pedig több kerékpártárolót igényel.

Az általunk forgalmazott utcabútorok és kiegészítők között kerékpártárolók is helyet kaptak. Méretben, stílusban és kialakításban is ideális, sokféle igényt kielégítő kerékpártárolók elérhetőek nálunk, méghozzá nagyon kedvező árakon. A kerékpártárolók tervezésénél arra törekedtek a tervezők, hogy minden szempontból védelmet biztosítsanak a bicikliknek, így bizonyos típusok fedettek is.

Ha ilyen új tárolókat képzelt az utcákra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen bővebb felvilágosítást tőlünk utcabútorainkról, kiegészítőinkről!

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termékkategóriák