Betöltés...

BEGA pad új kialakítású - könnyed megjelenésű, kényelmes, modern pad, amely két különböző szélességű lamellával rendelkezik. Lehetőség van teljesen fémből ill. fa és fém kombinációval rendelni. Az ülés hátsó része felfelé emelkedően van tervezve. Ez egy nagyon szokatlan, de szép és ergonómikus funkciót eredményez.
A horganyzott acélból készült tartószerkezetet porszórással van festve.

A háttámla tömör fa táblákból, vagy acélprofilokból készűl és  rozsdamentes csavarokkal vannak rögzítve a tartószerkezethez. A négy láb a rögzítés érdekében horgonyokkal van ellátva.

Faanyag: trópusi fa, fenyő és hőkezelt fenyő lehet.

Mérete: 

1800×684×808 mm (lehetőség van más méretben is rendelni)

Minimálisan rendelhető mennyiség: 4 db

 

 

ParaméterÉrték
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 0 HUF
Tovább a referenciák oldalra

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Friss termékek
Termékkategóriák